Back to top

Tret de sortida de la pretemporada del Reus d'hoquei

El Reus Deportiu Miró d'hoquei dona per inaugurada la temporada i s'ha entrenat per primera vegada aquest matí al pavelló. A la plantilla, pocs canvis respecte la temporada passada i només un fitxatge, el de Pablo Nájera. Jordi Garcia, entrenador del club roig-i-negre, confia acabar de polir algun detall per fer l'equip excel•lent.
Inici pretemporada Reus Deportiu Miró

Foto de família però sense gaires cares noves. Així arrenca la pretemporada del Reus Deportiu Miró d'hoquei 2019/2020. Els roig-i-negres ja han fet el seu primer entrenament al Palau d'Esports on s'ha estrenat el nou fitxatge Pablo Nájera i els dos jugadors procedents de la base, Ferran Giménez i Pablo del Río. Els tres reforços de l'equip de Jordi Garcia ajudaran a perfilar el model de joc que tant bé va funcionar la temporada passada. Una plantilla tancada de 9, on tots els jugadors tinguin oportunitats al camp.

Amb les baixes de Cristian Rodríguez, Juanjo Matilla i Jan Escala i les vacances pel mig, l'equip es prepara per afrontar els dos primers títols: la Lliga Catalana i la Supercopa d'Espanya. A més a més, Jordi Garcia aspira disputar les màximes finals possibles per tenir opció a més títols.

El club confia que el retorn del playoff pel títol i la creació d'un playoff de descens pugui apropar més aficionats a la pista.

Paraules clau: