Back to top

Tret de sortida a la votació dels pressupostos participatius

A partir del pròxim dilluns i fins al 18 de març, els reusencs ja podran votar les seves preferències dels pressupostos participatius. Tot aquell empadronat a la ciutat i major de 16 anys podrà dir la seva i escollir entre 43 propostes.
Tret de sortida a la votació dels pressupostos participatius.

Els pressupostos participatius ja han arribat al seu procés de votació. A partir del dilluns 26 de febrer i fins el 18 de març, ja es podrà votar entre 43 propostes. Qualsevol persona empadronada a la ciutat i major de 16 anys podrà escollir les seves preferències. En total, podrà votar fins a 6 propostes, amb un màxim de 4 vots per als gran projectes i de 2, per als petits projectes.

Es finançaran les opcions més votades amb un dotació total de 750.000 euros. Les votacions es podran de manera telemàtica o presencialment a espais com els centres cívis, les biblioteques municipals, els mercats o l'Hospital. La regidora de Participació, Ciutadania i Transparència, Montserrat Flores, ha explicat que 'hi ha propostes purament urbanístiques, però també de canviar la il·luminació, així com d'altres que busquen millorar el perfil urbà'.

De fet, les votacions presencials s'estendran a espais com els Mercats del Carrilet i el Central, els dies 2,3, 9, 10, 16 i 17 de març. Mentre que l'Hospital Sant Joan estarà equipat per votar els dies 26 i 28 de febrer, així com els 2, 12, 14 i 16 de març. Des de l'Ajuntament també han animat que, durant el procés de votació, tot aquell que hagi proposat alguna millora exercici la seva capacitat per fer campanya.

I així, aconseguir vots entre la gent del barri o persones que els hi pugui interessar. 'La plataforma és oberta i els vots apareixen al moment que es produeixen, de manera que anirem veient quines tenen més força. A la vegada que tots els veïns podran fer tasques de difusió', ha afegit flores. Una de les propostes ha coincidit amb una reivindicació dels darrers temps. Es tracta de renovar l'skatepark, pel qual s'ha valorat una dotació de 150.000 euros.

Subscriu-te a la newsletter diària

Política de privacitat de dades