Back to top

Tret de sortida de l'Any Perucho a Reus

El Centre de Lectura ha programat un seguit d'activitats per commemorar el centenari del naixement de l'escriptor que es reprenen aquesta setmana després que es cancel·lessin el passat mes de març a causa de l'estat d'alarma.

Joan Perucho va ser un escriptor polifacètic barceloní que va reivindicar la seva relació amb les comarques tarragonines a través dels paisatges dels seus llibres. Va començar la seva trajectòria literària com a poeta i més endavant va ser narrador, novel·lista, crític d'art, autor de llibres de gastronomia, d'assaig i de viatges i les seves narracions són una mescla insòlita d'erudició, gènere fantàstic i una peculiar ironia.

El Centre de Lectura se suma a l'Any Joan Perucho

Ara es commemora el centenari del seu naixement i el Centre de Lectura ha volgut participar de l'Any Perucho amb un programa propi. Xerrades sobre la seva vida i obra, clubs de lectura, conferències sobre la seva vinculació amb els grans artistes del país i la seva funció de crític d'art o visites als seus espais vitals i literaris són les propostes que conformen el calendari de l'Any Perucho a Reus.

Tot plegat comença aquest 21 d'octubre i s'allargarà fins al 30 de novembre, un programa que ja va ser presentat el passat mes de març i que es va haver d'ajornar per la pandèmia de la covid-19.

En aquest sentit, Empar Pont, directora d'Activitats Culturals del Centre de Lectura explica que "Enguany vam voler celebrar-ho d'una manera especial però va arribar la pandèmia i ens vam quedar amb la inauguració" i afegeix que "gràcies a la col·laboració entre la biblioteca del centre i les biblioteques públiques hem pogut redefinir i recuperar alguns dels actes que pensàvem que no podríem realitzar"
 


kia

 

 

Paraules clau:

Notícies relacionades