Back to top

Tretze regidors de Reus diuen adéu al consistori

L'Ajuntament de Reus ha celebrat aquest matí l'últim ple extraordinari del mandat 2015-2019. Abraçades i paraules de comiat han marcat una jornada, en què 13 regidors han dit fins aviat a la Sala de Plens del consistori reusenc.
Els regidors de Reus s'acomiaden del consistori

Fins a 13 regidors de l'Ajuntament de Reus han dit adéu a la que ha estat la seva casa durant 4 anys o més. Un últim ple extraordinari en què la gran majoria dels assistents han tingut paraules d'agraïment.

La primera a parlar ha estat la número dos del PP, Dolors Compte, qui ha protagonitzat la intervenció més emotiva. Compte ha apel·lat al futur alcalde o alcaldessa de la ciutat a tenir en compte, també, els voltants del PP. El número 1 de la formació popular, Sebastià Domènech, el qual ha estat dels pocs que ha saludat a tots els integrants de la sala, ha assegurat que el Partit Popular continuarà treballant per guanyar-se, una altra vegada, la confiança dels reusencs.

Els regidors de Junts per Reus Dolors Sardà, Joaquim Enrech i Marc Arza també s'han acomiadat de la sala i han convidat als companys i companyes que es queden al consistori a aprofitar la màxima representació política que tindrà el plenari durant els pròxims 4 anys. El grup municipal de Ciutadans, que s'ha presentat a les últimes eleccions municipals amb les sigles de dCIDE, s'han acomiadat del consistori amb la satisfacció d'haver fet bona feina.

Els regidors de la CUP Mariona Quadrada i Oriol Ciurana han estat els últims a acomiadar-se, tenint en compte que el regidor d'Ara Reus, Jordi Cervera, no s'ha volgut pronunciar.


DIES VIP