Back to top

El Triatló de Cambrils, passat per aigua

Aquest cap de setmana els participants del Triatló Cambrils han quedat ben xops, no perquè una de les proves sigui la natació, sinó per l'aiguat que ha caigut. La pluja ha estat la protagonista de la prova esportiva, però els triatletes han pogut córrer igualment una de les primeres proves de la temporada.
Triatló de Cambrils 2018

Els llamps, els trons, la pluja i els paraigües han estat els protagonistes d'un remullat triatló de Cambrils. La prova esportiva però, s'ha pogut celebrar amb normalitat, encara que els corredors han hagut de prendre més precaucions. Gairebé un miler de participants han disputat la cursa, dividits en quatre categories. La de més nivell, el triatló olímpic que engloba 1.500m de natació, 40Km de bicicleta i 10Km de córrer. El de Cambrils és un dels primers triatlons de la temporada.

Les altres tres categories són l'sprint, l'slow sprint i l'aquatló que consisteix en només nedar i córrer. Qualsevol modalitat però, requereix de molta preparació. A Cambrils tenen una primera oportunitat per testar el cos i recollir els primers resultats esportius de l'any. Alguns però, ha estat la primera vegada que corrien.

Ara toca descansar uns dies i tornar a entrenar de valent perquè per endavant encara queden un bon grapat de triatlons a la demarcació: el de l'Ametlla el pròxim cap de setmana, el de Tarragona, el d'Altafulla o el de l'Hospitalet de l'Infant i el de la Pineda al setembre.

Notícies relacionades