Back to top

El Tribunal es pronuncia i desbloqueja el nou contracte de la brossa a Reus

El Tribunal Català de Contractes del Sector Públic ha desestimat el recurs que va presentar FCC i resol l'adjudicació del servei de la brossa a favor de Valoriza. En breu s'hauria de produir el relleu d'empreses.

La decisió del Tribunal Català de Contractes del Sector Públic (TCCSP) posa el punt i final al polèmic relleu del contracte de la brossa a Reus. Segons avança el Diari de Tarragona, el Tribunal ha resolt que l'adjudicació a Valoriza-Romero Polo és correcta, i per tant, el servei hauria de recaure en aquesta empresa, fet que s'hauria de produir en breu.

Suspensió cautelar del nou contracte des del gener

Fomento de Construcciones i Contratas (FCC), fins l'actualitat l'empresa que s'encarrega del servei de neteja de la via pública i de recollida d'escombraries a Reus, va presentar un recurs contra l'adjudicació a Valoriza-Polo, impugnant el procés de contractació de l'Ajuntament. Un recurs que, a l'espera de la resolució del Tribunal, ha mantingut encallat el nou contracte. Ara, segons informa el Diari de Tarragona, s'hauria d'aixecar la suspensió cautelar sobre la nova empresa adjudicatària i fer-se el relleu. Recordem que davant el bloqueig, el ple de l'Ajuntament de Reus va haver de prorrogar el contracte a FCC per mantenir el servei de la brossa.

La resolució del Tribunal rebutja tots els arguments de FCC i dona la raó a l'Ajuntament en confirmar que no s'aprecien indicis d'una actuació arbitrària. Tampoc considera que hi hagi defectes en la proposta de Valoriza-Polo.  

Paraules clau:

Notícies relacionades