Triomf per consolidar l'equip

El Reus Deportiu guanya (2-4) a la pista del Caldes i suma una nova victòria com a visitant a l'OK Lliga. Els roig-i-negres se situen a la tercera posició amb 15 punts, a sis del Barça. El proper partit del conjunt de Jordi Garcia serà contra els blaugranes.
caldes reus crònica

Fotografia:CH Caldes

El Reus Deportiu necessita trobar l'estabilitat i la regularitat a l'OK Lliga i a la pista del Caldes ha fet un pas més per aconseguir-ho. Els roig-i-negres han guanyat (2-4) i sumen la segona victòria consecutiva i el tercer triomf a domicili. El conjunt de Jordi Garcia sempre ha anat per davant del marcador i no ha patit en excés per firmar el triomf.

Els roig-i-negres han obert la llauna ben aviat quan al minut 3' Joan Salvat ha inaugurat el marcador després de desviar un potent llançament de Marc Torra. La primera part ha tingut oportunitats pels dos equips però l'electrònic no s'ha tornat a moure fins al segon temps. Casanovas al 37' ha rematat una assistència de Marín per transformar el 0 a 2. En la següent jugada, el Caldes ha retallat distàncies mitjançant Jacint Molera.

Els locals han reaccionat amb el gol i han buscat amb insistència la porteria de Càndid Ballart. El Reus Deportiu ho ha aprofitat per posar terra de per mig amb un contraatac i firmar l'1 a 2 gràcies a Marín al 42'. Dos minuts més tard, Pol Galbas ha fet el 2-3 però Salvat ha fet el gol de la tranquil·litat quan al 47' ha aprofitat una assistència de Marc Torra per signar el definitiu 2-4.

El Reus Deportiu se situa a la tercera posició de l'OK Lliga amb 15 punts, a sis del Barça líder de la categoria. Precisament, el proper partit del conjunt de Jordi Garcia serà contra els blaugranes. L'encontre tindrà lloc el proper dissabte 18 de novembre al Palau d'Esports a les 16:00 hores.

La fitxa del partit

CH Caldes (2): Cesc Campor, Jacint Molera, Pol Galbas, Ferran Rosa i Alexandre Acsensi. A la banqueta: Xavier Rovira, David Garcia, Marcos Blanqué, Roger Acsensi i Victor Sierra

Reus Deportiu (4): Càndid Ballart, Joan Salvat, Albert Casanovas, Marc Torra i Raül Marín. A la banqueta: Romà Bancells, Jan Escala, Pere Tella, Eudald Cañete i Juanjo Matilla.

Gols: 0-1 Salvat (3'), 0-2 Casanovas (36'), 1-2 Molera (36'), 1-3 Marín (42'), 2-3 Galbas (44'), 2-4 Salvat (46')