Triomf contundent de la Fundació al camp de la UE Subirats

Golejada del primer equip de la Fundació en la seva visita al camp del Subirats. Irati Lazcano amb un pòquer de gols va ser la màxima golejadora del partit.

Segon partit i segona victòria de la Fundació Futbol Base Reus a la Segona Catalana. L'equip dirigit per Marc Mestres es va imposar per un contundent 0 a 6 al camp de la Unió Esportiva Subirats. Irati Lazcano va avançar les roigs-i-negres al minut 23, i poc després, Marina Celma va fer el segon. Amb el 0 a 2 al descans, la Fundació tenia el partit pràcticament encarrilat.

A la segona part les reusenques van prémer l'accelerador. Lazcano va firmar el tercer gol, després de driblar la portera local; va marcar el quart amb un potent xut i va fer el cinquè des del punt de penal. Pòquer de dianes per la pitxitxi reusenca. Tot i la maneta, la Fundació va continuar buscant la porteria visitant i va aconseguir fer el sisè a la sortida d'un córner, obra d'Esther de Manuel.

Amb aquest triomf, la Fundació porta dues victòries en dos partits; sumant sis punts i situant-se quartes de la Segona Catalana.