Triomf de líder del CF Reddis

La victòria del Reddis contra l'Atlètic Roda de Berà (1-2), sumat a la derrota del Cambrils Unió, col·loca els de Marc Carrasco com a líders.

Continua la ratxa victoriosa del Club de Futbol Reddis. Triomf de mèrit dels de Marc Carrasco en un dels camps més complicats de la categoria, el del Roda de Berà. El partit es va posar de cara pels interessos reusencs, amb el gol d'Erik González al minut 31 de la primera part després d'una bona centrada d'Aleix Llobet. Pocs minuts després, Uri Benito va deixar el duel encarrilat amb un gran gol des de fora de l'àrea, i amb el 0 a 2 s'arribaria al descans.

Els ganxets van mantenir el resultat fins que al minut 75, Contreras va retallar distàncies pel Roda de Berà. Un gol que no li treia la victòria al Reddis, que amb aquest triomf i la derrota del Cambrils Unió, se situa com a líder en solitari de la Segona Catalana amb 26 punts.

El diumenge 12 de desembre els de Marc Carrasco defensaran el lideratge a l'Estadi davant del CD Morell, el primer partit de la segona volta.