Back to top

Triple medalla d'or per Vermuts Miró

El certamen internacional ha premiat la qualitat del Vermut Miró Vermell, Reserva i Fusión.

Els productes de Vermuts Miró han estat reconeguts al Frankfurt International Trophy 2021. En la cinquena edició del certamen el Vermut Miró Reserva, el Vermut Miró Vermell i el Vermut Miró Fusión han sigut guardonades amb tres medalles d'or

El concurs Frankfurt International Trophy, celebrat a la mateixa ciutat alemanya, reuneix cada any a professionals de diversos sectors, a més a més de sommeliers per exercir de jurat. Amb uns elevats estàndards de qualitat, aquests premis tenen un rigorós procés de selecció on 3.800 han sigut els productes premiats de 52 països en aquesta edició.

La curada selecció i combinació d'herbes aromàtiques naturals del Miró Vermell juntament amb el sabor del Miró Reserva, a més de la doble maceració d'oliva arbequina del Miró Fusión han enamorat els paladars dels membres del jurat. El certamen compta amb el suport de membres prestigiosos i la seva presidència honorífica recau en un reconegut xef amb estrelles Michelin diferent a cada edició.

De nou, la qualitat dels productes Miró es veu recompensada en un nou prestigiós concurs, després del trofeu obtingut el passat mes de gener a l'International Taste & Quality Institute de Brussel·les.

Paraules clau:

Notícies relacionades