Back to top

Txèchov torna al Fortuny amb Una Gavina

El cicle Grans Mestres ha tornat amb la reobertura dels espais culturals i ho ha fet amb una versió lliure d'un dels clàssics del dramaturg rus.

Partint de les paraules d'Anton Txèkhov a La Gavina, el Teatre Fortuny ha acollit una nova versió d'aquest clàssic del dramaturg rus. Sota el nom Una Gavina i la direcció de Francesc Cerro - Ferran, s'ha presentat el personatge de la Nina, però amb uns anys més que l'original i plena d'il·lusions i esperances frustrades. Una nova versió del Cicle Grans Mestres que en aquesta ocasió ha comptat amb la interpretació de l'actriu reusenca Bàrbara Roig acompanyada de cinc temes musicals versionats per la cantant Maribel Afrika Guonder.

El Cicle Grans Mestres ha tornat després de diversos ajornaments causats per les restriccions de la covid-19 però amb el mateix suport del públic que sempre. Durant les properes setmanes tindran lloc les darreres representacions per tancar el certamen d'enguany amb Rebentem Europa el 7 de desembre i Entre tu i jo el dia 15.

Paraules clau:

Notícies relacionades