Back to top

UGT denunciarà les empreses que no compleixin amb les mesures de protecció

Entre un 15 i un 30% de treballadors de la demarcació de Tarragona han tornat a treballar aquest dimarts, després de la finalització del permís retribuït ordenat pel govern espanyol.
llort

La tornada a la feina per una part dels treballadors serà lenta. És el que preveu el sindicat UGT davant l'aixecament del permís retribuït ordenat pel govern espanyol.

A Tarragona, es calcula que entre un 15 i un 30% de treballadors no poden fer teletreball i han tornat als seus llocs de feina.

Malgrat tot, el secretari general a Tarragona de la UGT, Joan Llort, recorda que la producció serà menor respecte les dades d'abans de la crisi sanitària. D'altra banda, des del sindicat no amaguen que perseguiran i denunciaran a Treball aquelles empreses que no garanteixin les mesures de protecció necessàries de la seva plantilla.

Bars i restaurants, tancats 

Pel que fa als treballadors que a partir d'aquest dimarts han anat a treballar, una gran part formen part del món de la indústria i la construcció. En canvi, de moment, hauran de continuar tancats negocis com ara comerços, bars i restaurants, hotels, escoles i universitats, a més d'aquelles activitats relacionades amb la cultura i l'oci. 

Entrevista completa

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades