Back to top

Últim adéu a les persones difuntes durant el confinament

Unes dues-centes persones s'han aplegat al Cementiri General de Reus per acomiadar totes aquelles persones que van morir durant l'Estat d'alarma.

Silenci respectuós durant l'acte de ciutat 'Adéu Compartit'. El Cementiri General de Reus ha estat l'escenari d'una cerimònia que ha volgut retre homenatge a tots aquells ciutadans i ciutadanes que van ser inhumats o incinerats en aquest equipament funerari durant el període afectat per les mesures de confinament a causa de la Covid-19. D'aquesta manera, els amics i familiars d'aquestes persones han pogut acomiadar-se dignament. 

Música, poemes i els noms dels difunts

La cerimònia ha comptat amb la presència de l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, i la vicealcaldessa, Noemí Llauradó, entre d'altres membres del consistori. Durant l'homenatge, conduït per Rut Enguita i Marc Càmara, s'han llegit els noms dels difunts i difuntes i s'ha fet una lectura de poemes d'autors com Montserrat Abelló, Josep Carner i Màrius Torres. L'ambient ha comptat amb la música de l'orquestra Camerata XXI que s'ha acomiadat amb el Cant dels Ocells.

Acte de comiat al Cementiri General de Reus

Substitueix el tradicional 'Concert per al Record'

'Adéu Compartit' ha estat un acte similar al 'Concert per al Record' celebrat en anys anteriors en aquestes dates. Enguany, però, s'ha modificat i s'ha convertit en aquest acte de comiat dedicat expressament als qui han mort durant els mesos més crítics de la pandèmia.
 

Paraules clau:

Notícies relacionades