Back to top

Últim partit a casa amb la quarta plaça en joc

SILVIA ANDREO

El Reus Deportiu jugarà aquest dissabte el darrer partit al Palau d’Esports contra el Vic. Els roig-i-negres disputaran el penúltim encontre de la temporada amb l’objectiu de recuperar el quart lloc i accedir a la lliga Euopea la propera campanya.

Serà difícil ja que no depenen només d’ells mateixos, sinó que han d’esperar que el quart, el Vendrell perdi a la pista de l’Alcoi i que el Cerceda sisè a la taula i a només un punt d’ells també caigui contra el liceo.

L’equip també ha hagut de sobreposar-se al pal de la copa CERS.

Davant tindran al Vic que arriba després de caure a la final de la lliga europea aquest passat cap de setmana contra el Barça. En la lliga és el tercer classificat però porta quatre jornades sense guanyar…una dinàmica negativa que pot ser molt positiva pels interessos del Reus Deportiu.

Però dissabte serà també una nit de comiats. Alejandro Domínguez i Xavi Costa viuran el últim partit com a roig-i-negres al Palau. El tècnic argentí posarà punt i final a sis anys al capdavant del conjunt reusenc com a primer entrenador i després d’aixecar 3 títols: una copa continental, una copa intercontinental i una oklliga. Costa marxa després de dues temporades a la capital del Baix Camp i el curs que ve l’espera el Barça.

Jepi Selva també podria viure els últims dos partits com a roig-i-negre. El jugador vallenc continua lesionat i amb el futur per decidir. Un altre que es perdrà el partit contra el Vic serà Marc Coy per sanció. El davanter va veure la sisena targeta blava al darrer encontre de lliga contra el Liceo. Malgrat que el club ha presentar diversos recursos aquestos han estat rebutjats i Alejandro Domínguez no podrà comptar amb ell.