Back to top

Última oportunitat d'aixecar un títol

SILVIA ANDREO

El Reus Deportiu d’hoquei pot aixecar aquest diumenge el títol de Campió dela CopaCERS. Demà dissabte, però haurà de superar el Barcelos portugués en una de les dues semifinals, un partit que Canal Reus TV emetrà en directe.
Els roig-i-negres viatgen a Igualada, on es disputa aquesta final a 4, amb molta motivació i volen portarla Copacap a Reus. El club ha organitzat un autobús d’aficionats que acompanyaran l’equip en aquesta gran final.

El Reus Deportiu té aquest cap de setmana un dels compromisos més importants de la temporada. Els roig-i-negres disputen la final a 4 de la Copa CERS. Demà a les 6 de la tarda serà la primera batalla.
A la semifinals els espera el Barcelos Portugués. Un rival molt dur, sòlid, amb un joc directe i que té en la lluita física una de les seves virtuts. Cal vigilar el seu capità Luis Querido que té un gran llançament, sobretot de penal i en faltes directes.

La defensa també és un dels punts forts del conjunt portuguès. La victòria de la passada jornada del Reus a la pista del Liceo els ha donat un extra de motivació. Els d’Alejandro Domínguez volen aquesta Copa i saben que han de fer per aconseguir-la.
L’altra semifinal serà entre l’Igualada i l’Sporting.

Si passen a la final de diumenge el Reus es trobarà amb un d’ells però de moment l’equip no vol pensar més enllà de dissabte. Sense dubte és...Una oportunitat única per tornar a aixecar el títol de la CERS, 11 anys després.