Back to top

Última oportunitat per jugar la Lliga Europea

SILVIA ANDREO

Últim partit de l’Oklliga de la temporada i el Reus Deportiu s’enfrontarà al Noia demà a les 8 del vespre. Serà un duel complicat ja que els de Sant Sadurní es juguen la permanència.

Els roig-i-negres tenen la darrera oportunitat de fer-se amb el quart lloc que dóna accés a la màxima competició europea la temporada vinent. Xavi Costa es perdrà aquest encontre per sanció.

El Reus Deportiu d’hoquei visita la pista del Noia en l’últim partit de la temporada. Els roig-i-negres es juguen la darrera opció de disputar la lliga Europea el curs vinent i ho faran contra un rival que també té molt en joc ja que els de Sant Sadurní lluitaran per la permanència a l’Oklliga.

El Reus Deportiu està obligat a guanyar si vol fer-se amb la quarta plaça, però també haurà d’esperar que el Vendrell, ara amo d’aquesta posició, perdi contra l’Igualada.

El Reus es juga el darrer objectiu d’aquesta campanya, després de caure a la final de la CERHS i a la Copa del Rei. Matias Platero creu que malgrat no s’aconsegueixi, la temporada no ha estat un fracàs.

Serà una final tant per el Reus com per el Noia, i en aquest partit tant decisiu, Alejandro Domínguez no podrà comptar amb Xavi Costa que dissabte passat contra el Vic va veure la quarta tarjeta blava del segon cicle i no podrà jugar el seu últim partit com a roig-i-negre.

La bona notícia és que finalment Marc Coy si hi serà ja que la cautelar que va donar-li el Consejo Superior de Deportes la pasada setmana s’allargat 10 dies, així que podrà jugar a la pista del Noia. Tots els encontre de l’Oklliga d’aquesta jornada es disputaran en horari unificat dissabte a les 8 del vespre.