Back to top

Últimes hores per votar l'Imprescindible del 2019

La votació presencial s'acaba aquest dissabte 4 de gener, mentre que es podrà escollir l'entitat destacada a través de la pàgina web fins el 12 de gener
Votacions imprescindibles.

Reus encara els últims dies per poder escollir qui ha de ser l'Imprescindible de l'any 2019. Fins aquest dissabte tot aquell que vulgui dir la seva ho podrà fer de forma presencial al Mercat Central de la ciutat. Són deu les entitats que es poden votar. Enguany, el llistat de candidata ha sorgit arran de les propostes de la Nit dels Indispensables. Un acte en el qual entitat i personalitats del territori van col·laborar per escollir els candidats a imprescindibles de l'any.

Els 10 Imprescindibles del 2019

De les 800 propostes inicials, finalment, es van posar sobre la taula 10 candidats: Associació Masia Castelló, Cineclub del Centre de Lectura, Coral Canta amb el Cor, Fundació Futbol Base Reus, Fundació Mas Miró, Mandrília Associació, Mas Carandell, Nou Refugi Baix Camp, Reus Deportiu - Joan Petit Nens amb Càncer i el Taller Baix Camp. Una elecció que ha posat en valor la tasca d' entitats socials, associacions culturals i iniciatives que celebren aniversaris i noves propostes d’integració. 

Les votacions s'allargaran fins el dia 12 de gener a través de la pàgina web. I serà el 25 de gener, en la Gala dels Imprescindibles, quan es coneixerà també el Premi especial Etiqueta Negra de Vermuts Miró.

Notícies relacionades