Back to top

Últims detalls abans de la gala dels Imprescindibles

A partir de dos quarts de nou de la nit, tots els focus estaran posats en la gala dels Imprescindibles, en què coneixerem als guardonats de la vetllada i també al premi etiqueta negra Vermuts Miró.

gala

Cables, bobines, nervis i molta intriga. És el que es pot trobar en aquest moment a les instal·lacions del Teatre Fortuny, que s'està preparant per a la Gala dels Imprescindibles, que se celebrarà aquest dissabte 25 de gener.

Una festa organitzada per Canal Reus amb la col·laboració de Vermuts Miró, en què es coneixerà al Més Imprescindible de l'any i al premi etiqueta negra Vermuts Miró. L'equip tècnic de la casa, juntament amb els treballadors de l'equipament cultural, estan deixant-ho tot a punt perquè demà tot vagi sobre rodes.

Segueix la Gala en Directe AQUÍ - 25 gener 21h

En total, són deu les candidatures que opten al premi més imprescindible de l'any, que destaquen per la seva implicació social al territori. De moment, els premiats continuen sent tota una incògnita i així seguirà fins demà a la nit. Els tècnics però, sí que tenen clar quines peripècies passaran damunt l'escenari i es preparen per estar a l'alçada.

Aquesta nit sortirem de dubtes amb una gala on no hi faltarà música, espectacles, humor i reconeixement a les diferents entitats i personalitats que amb la seva feina han fet d'aquest 2019 un millor any.

Paraules clau:

Notícies relacionades