Back to top

Últims dies del recapte de joguines solidàries

A punt de finalitzar la campanya de recollida de joguines solidàries, ja són més de 700 persones les que s'han apropat a algun dels 18 punts establerts per donar una segona vida a les seves joguines.

La campanya "Les teves joguines, que tornin a rodar" ja quasi ha arribat a la seva fi i es calcula que el nombre de joguines recollides enguany superi amb èxit el de l'any anterior. De moment, ja són més de 700 persones que han donat diverses joguines en bon estat perquè els més necessitats puguin gaudir-les aquest Nadal.

Joguines Solidàries

La campanya finalitza aquest dimarts 15 de desembre i segons assegura el regidor de Medi Ambient, Daniel Rubio "ara que els carrers estan il•luminats i la gent està veient el moviment nadalenc, s'accentuarà i s'incrementarà la recollida de joguines".

Desinfecció de les joguines

Aquest dimecres 16 de desembre es procedirà a fer la recollida final de joguines de tots els punts repartits per la ciutat. Serà llavors quan es durà a terme la desinfecció i neteja de totes les joguines a càrrec d'una empresa especialitzada contractada per l'Ajuntament de Reus. Un cop desinfectades, les joguines s'entregaran per a Càritas.
 

Paraules clau:

Notícies relacionades