Back to top

"És una bona notícia que es superin les polítiques de campanar"

L'Associació per la Promoció del Transport Públic ha celebrat que els alcaldes hagin superat les polítiques de campanar i, que per tant, actuïn com a lobby per exigir la millora de les infraestructures estratègiques de la demarcació.
Daniel Pi, portaveu de l'Associació per la Promoció del Transport Públic

El seu portaveu, Daniel Pi, ho ha valorat en el programa de l'Avui Cambrils, que s'emetrà a dos quarts de deu d'aquesta nit. Aquestes són algunes de les seves declaracions.

"Que els ens locals superin d'una vegada per totes les dinàmiques de campanar i es plantegin que han de fer de lobby és una bona notícia malgrat que arribi tard".

"Aquest territori ja té massa experiències, es va treure el carrilet de Reus a Salou perquè varen dir que farien un tren vertebrat. Ens fa molta por que traient el tren sense el tramvia sigui una promesa buida".

"Connectar l'àrea del Camp de Tarragona amb Barcelona a través de l'alta velocitat regional amb les parades urbanes i no amb estacions excèntriques; amb el canvi a la variant d'Altafulla... això dibuixaria un mapa que automàticament estaríem ben connectats dins de la nostra zona i amb la de Barcelona. Això no només és molt factible sinó que molt senzill. Ens ha fet molt de mal les polítiques de campanar i les de trencar-ho tot i ja ho farem tot de nou".