Back to top

Una cinquantena de treballadors protesten davant l'empresa Crusvi

L'empresa es troba en concurs de creditors però els treballadors asseguren que no han començat les negociacions ni saber res de l'administrador concursal.

Una cinquantena de treballadors de l'empresa Indrustria Alimentària Crusvi de Montbrió del Camp s'han concentrat aquest matí davant d'una de les seves fàbriques.  Als 109 treballadors de l'empesa se'ls va aplicar un ERTO fins al 7 de juliol però després d'aquest període,l'empresa els hi va dir que no havien de tornar a la feina. Segons els empleats, l'empresa es troba en concurs de creditors però no tenen notícies de l'administrador concursal. Tampoc han cobrat la paga extra de juny i tampoc cobraran res d'aquest juliol donat que ja no estan acollits a l'ERTO.


Els treballadors fa pocs dies que han firmat un altre ERTO per cobrir el mes d'agost, mentre es duen a terme les negociacions del concurs de creditors però asseguren que els expedients encara no s'han presentat i dubten que durant el mes d'agost es gestioni res.

un dels cartells a ala protesta dels treballadors davant de Crusvi

En aquest sentit, Susana Coronado, membre del comitè d'empresa ha a explicat que "l'únic que estem demanant és que ens preparin els papers per poder anar l'atur i buscar feina per una altra banda".

Els treballadors tenen pensat seguir amb les mobilitzacions si no se'ls dona cap solució.

 

 

 

Paraules clau:

Notícies relacionades