Back to top

Una Cursa de la Dona de rècord

Amb 2.200 dones inscrites, la competició s'alça com l'esdeveniment esportiu popular amb més afluència de participants de tot el Baix Camp. S'han aconseguit recaptar un total de 17.456 euros destinats a la prevenció del càncer.
Imatge de la sortida de la Cursa de la Dona 2019

Setena cita amb la solidaritat superada amb èxit rotund. 2.200 reusenques han participat en La Cursa de la Dona 2019, una xifra que, com ja és habitual, supera edició rere edició la de l'any anterior. Si bé les inscripcions s'havien de tancar, en un principi, a les 2.019 persones, han estat dues-centes més les participants que han pogut córrer la cursa. Ningú volia deixar passar aquesta doble oportunitat: contribuir en la lluita contra el càncer i fer salut.

La predisposició de totes les esportistes que enguany han fet possible aquesta competició ha donat els seus fruits també en la recaptació. Mai s'havia aconseguit recollir una xifra tan alta de diners: un total de 17.456 euros que aniran destinats íntegrament a la Fundació Lliga per a la Investigació i Prevenció del Càncer (FUNCA).

Sororitat, homenatge a familiars, o la força d'una lluita compartida. Totes les dones que han acudit a la Plaça de la Llibertat de Reus tenien un bon motiu per ser solidàries. La Cursa de la Dona és també l'esdeveniment idoni per iniciar-se en el món de l'esport, ja que el recorregut és molt planer i curt, només 4,4 km. Promoure l'activitat física és, de la mateixa manera, un dels objectius dels seus organitzadors.

Canal Reus els ha brindat l'oportunitat de trobar-se, a través de les xarxes socials, passant per la línia de meta. En aquest enllaç s'hi recull el tram final de totes les dones que han participat en l'esdeveniment. I per si encara no n'han tingut prou, aquesta casa els oferirà un programa especial detallat amb totes les anècdotes d'aquesta competició dilluns 6 de maig a partir de dos quarts de deu del vespre.

VÍDEO SENCER DE L'ARRIBADA DE LA 7ª CURSA DE LA DONA DE REUS