Back to top

Una empresa reusenca dóna un cotxet elèctric pels nens de l'Hospital Joan XXIII

La plantilla de treballadors de T-Systems Reus ha donat aquest cotxet elèctric, que permetrà que els nens que van a quiròfan ho facin d'una manera menys traumàtica
noticies

Avui, l’Hospital Joan XXIII de Tarragona ha rebut la donació d’un nou cotxet elèctric per a que els nens i nenes que van a quiròfan puguin fer- ho d’una manera més divertida i, per tant, més relaxada i menys traumàtica.

Amb aquesta donació, l’àrea pediàtrica de l’hospital té a disposició dels seus pacients pediàtrics dos cotxes i una moto elèctrics.

Dos professionals de l’equip de T-Systems Reus, l’enginyer Daniel Puntos i la programadora Sonia Gascón, han portat personalment el cotxet a l’Hospital Joan XXIII, i han estat rebuts per les dues supervisores del bloc quirúrgic, Anna Vallverdú i Pilar Fortuny.

cotxet

L’enginyer de T-Systems, Daniel Puntos, ha explicat que “aquest gest solidari va néixer com a iniciativa dels propis treballadors i treballadores”. La infermera i supervisora del bloc quirúrgic (quiròfans, CMA i esterilització), Anna Vallverdú, ha reconegut que “els nens i nenes entren diferent al quiròfan, més tranquils, més enjogassats, i també els pares estan més tranquils”.

Avui el Teo ha pogut estrenar el cotxe elèctric. La seva àvia, Maria Teresa Castañeda, ha afirmat que “és una iniciativa magnífica per què es pateix molt amb els nens a un hospital”.

Multinacional de serveis informàtics

cotxet

T-Systems és una multinacional alemanya de serveis informàtics i de consultoria. A nivell nacional l’empresa està formada per més de 2.500 treballadors, dels quals aproximadament uns 150 estan ubicats a la província de Tarragona, distribuïts en dues oficines a Reus.

Els treballadors de T-Systems són, majoritàriament, enginyers informàtics especialitzats en desenvolupament i manteniment d’aplicacions informàtiques.

Paraules clau:

Notícies relacionades