Back to top

Una de freda i una de calenta en el debut dels equips reusencs a Segona Catalana

Jornada màgica la que ha viscut l'Escola de Futbol La Pastoreta en el seu debut a casa a la Segona Catalana. Els blaus-i-grocs han vençut al Club de Futbol La Sénia per 4 gols a 1. L'altre equip de la ciutat, el Reddis, no ha tingut tanta sort. El nou projecte dels del Mas de Tallapedra s'ha iniciat enguany a casa amb un 0 a 3 al marcador.
L'Escola de Futbol La Pastoreta celebrant un dels gols de l'encontre

La Pastoreta ha volgut demostrar qui mana a la nova categoria. El d'aquest cap de setmana era un dia especial, el dia en què el Camp d'Esports Municipal coneixia que era la Segona Catalana. El debut històric dels reusencs no ha pogut començar de millor manera. Després d'una primera meitat de partit molt tranquil·la, els de José Maria Salvadó han golejat a La Sénia per 4 gols a 1.

Ens explica la jornada el director esportiu del club, Albert Català: "Immillorable, un resultat que, sens dubte, ens ajuda a seguir endavant. El proper partit l'enfrontarem amb moltíssimes ganes. És una nova temporada i també una nova categoria però els jugadors no s'han mostrat gens nerviosos".

D'altra banda el Reddis no ha tingut tanta sort. 0 a 3 a casa en derbi territorial davant La Pobla de Mafumet B. Els blaus inicien enguany un nou projecte a una categoria ja consolidada. Nou entrenador, nova plantilla però un mateix objectiu: salvar-se.

"El nostre primer desafiament és la salvació", comenta Ives Quintana, entrenador del Club de Futbol Reddis,"A partir d'aquí volem formar persones i crear el bloc de nou per trobar la dinàmica positiva de resultats. L'actitud dels nois és molt bona".

El calendari de Segona Catalana ha decidit que els rivals de la jornada del Reddis seran els de La Pastoreta la jornada següent, és per aquest motiu que els de José Maria Salvadó s'enfrontaran a La Pobla la setmana vinent a domicili. El Reddis en canvi es veurà les cares, també fora de casa, amb el Tortosa.