Back to top

Una haima per atraure els joves al món literari

La celebració de Sant Jordi també ha servit per atraure als joves de la ciutat al món de la literatura. De fet, una de les novetats del dia d'avui ha estat una haima instal•lada a la plaça d'Evarist Fàbregas. Diversos joves dels instituts han conegut a l'artista Kiku Mistu
Una haima literària per atraure els joves al món literari

Durant tot el matí, centenars d'estudiants de Batxillerat han participat en una de les novetats del dia d'avui. La plaça d'Evarist Fàbregas ha acollit la Bibliochill de Kiku Mistu. Una haima pensada per tal que els joves rebin una provocació literària.

'A través dels textos literaris s'intenta introduir als joves en el món de la literatura', explica Santi Jiménez, treballador de les Biblioteques de Reus.

Amb l'atenta mirada a l'artista Kiku Mistu, molts joves s'han quedat ben atents a les paraules que els animaven a viure tots i cadascun dels moments de la vida.

'Ens han explicat conceptes sobre com hem d'entendre la vida i assaborir-ne cada cullerada', explica Adelmo Fonseca, un dels alumnes de l'Institut Baix Camp que ha participat en aquesta activitat.

D'altra banda, des de les bibliotques també els hi han presentat dues accions. D'una banda, mitjançant un mirall, han jugat a enriquir la imatge explicant què els transmet la Bilioteca Xavier amorós, que enguany feia 15 anys. Un seguit d'activitats que, en tot moment, han servit per llegir entre línies.

Notícies relacionades