Back to top

Una proposta diferent per conèixer el Gaudí Centre en família

El Gaudí Centre ofereix aquest diumenge, 12 d'agost, a partir de les 11:00 h, una nova sessió de la visita familiar “Observem, escoltem i toquem en família”, una activitat adreçada en exclusiva a nens i nenes de 4 a 12 anys acompanyats d'adults en què es presenten els trets més essencials de la vida i l'obra d'Antoni Gaudí d'una manera didàctica i participativa.
Observem, escoltem i toquem en família

Utilitzant diferents recursos que s’aniran mostrant al llarg de la visita i amb el suport d’una monitora, els visitants coneixeran a Gaudí des de la seva infantesa i descobriran diversos personatges estretament vinculats a la seva vida, així com els aspectes més essencials i característics de l’obra de l’arquitecte. Al final de la visita es realitza un taller de manualitats on els infants poden crear la seva pròpia petita obra d’inspiració gaudiniana. 

La durada aproximada de tota l’activitat és de dues hores, amb una primera part de visita guiada dinamitzada, i la resta, dedicada al taller. El preu de l’activitat és de 5 euros per participant i és necessari reserva prèvia al Gaudí Centre, trucant al telèfon 977 010 670.

Per la temporada d'estiu, i adaptant-se a la demanda turística existent, la visita familiar al Gaudí Centre d’aquest diumenge s'ofereix en castellà amb l'objectiu d'oferir l'activitat a les famílies que es troben estiuejant a la Costa Daurada.

Subscriu-te a la newsletter diària

PolÌtica de privacitat de dades

Notícies relacionades