Back to top

Una quarantena d'identificats en una operació a Mas Pellicer

Els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana de la ciutat han identificat 36 persones al barri. El dispositiu es va muntar per buscar lladres de ciclomotors i també contra el frau elèctric.

Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana de Reus han identificat aquest dijous 36 persones en el marc d’un dispositiu conjunt, amb tècnics d’Aigües de Reus i d’Endesa, al barri Mas Pellicer, per tal fer una cerca dels autors de robatoris de ciclomotors i motocicletes. En els últims dies s’havia tingut coneixement d’aquest tipus de furts i també de possibles fraus d'aigua i electricitat.

Operatiu en dos blocs de pisos

El dispositiu ha tingut lloc a dos blocs del barri, amb la identificació de 19 i 17 persones, respectivament. També es van obrir diligències per delictes lleus d’ocupació i atestats per delictes lleus de fraus de fluït elèctric.

En concret, al primer dels blocs es van realitzar diligències a un pis per delicte d’ocupació i 6 atestats per delictes lleus de fraus de fluït elèctric. A l’altre bloc, es van realitzar quatre atestats per delicte lleu d'ocupació i 7 atestats per delictes lleus de fraus de fluït elèctric. 

Paraules clau:

Notícies relacionades