Back to top

Una reusenca protagonitza l'última portada de la història d'Interviú

Una reusenca protagonitza la darrera portada d'Interviú. L'emblemàtica revista tanca després de 42 anys d'història i 2.176 números publicats i ha escollit a Mary Markova, que va guanyar el concurs 'Noia Interviú 2017' ara fa un més, per il·lustrar l'últim número. La notícia ha corregut com la pólvora entre els reusencs, d'aquí que ahir Markova visités el magazín de Canal Reus TV, Avui per Demà.
portada Interviú

Mary Markova és búlgara de naixement però ja fa 8 anys que ella i la seva família es van instal·lar a la capital del Baix Camp on treballa de dependenta en una botiga de roba. Des de fa anys posa com a model en el seu temps lliure i ara ha decidit fer un pas més: presentar-se al concurs 'Noia Interviú 2017'. Diu que va decidir anar-hi per "posar a prova les meves possibilitats i per treure'm de sobre el pànic escènic".

El concurs es va disputar el passat 29 de novembre on Markova i 10 noies més van haver de superar tres proves: una desfilada en banyador, una prova d'habilitats i una darrera aparició amb vestit llarg. Finalment el jurat va decidir donar la victòria a la reusenca. "En el moment del veredicte estava tremolant i pensant que no guanyaria, però aleshores el president del jurat va dir el meu nom i jo la veritat és que al primer moment no ho vaig poder assimilar", confessa entre somriures Markova mentre continua el relat dient que fins que no va veure una amiga seva plorant entre el públic no va ser conscient que havia guanyat. "L'emoció que em va entrar va ser tanta que no recordo res dels instants posteriors", afegeix.

Markova explica que abans de presentar-se ja augurava que el concurs li aniria bé. "Jo sóc creient però a la meva manera, en la intimitat, i un dia vaig decidir preguntar a la bíblia si valia la pena presentar-me al concurs", relata. La model diu que va agafar el llibre sagrat "vaig obrir una pàgina a l'atzar i casualment vaig anar a parar a un vers de Salomó que deia que hi havia molts guerrers però que jo venceria, va ser aleshores quan veig veure clar que havia de fer el pas".

Guanyar el concurs l'ha convertit en la protagonista de l'última portada d'Interviú publicada tot just aquesta setmana. Ara, Markova l'exposa amb orgull al taulell de la botiga on treballa: "Les clientes venen, em feliciten i em demanen autògrafs, la veritat és que per mi és molt estrany perquè jo no em sento important i no sé què posar a la dedicatòria".

Pel que fa al futur, a la Mary li agradaria fer-se un lloc en la televisió: "M'agradaria fer un reality com Gran Hermano o Supervivientes". Sigui el que sigui el que li ofereixi el destí, Markova assegura que no oblidarà mai Reus. "Aquí tinc el meu germà i la meva mare, jo em quedaré aquí segur o, com a mínim, el meu cor sempre estarà en aquesta ciutat", conclou.

Més enllà de l'anècdota, Markova ha escrit el darrer capítol de la història de l'emblemàtica revista i és que Interviú ha decidit tancar després de 42 anys d'història.