Back to top

Una setmana d'activitats a la Festa de la Gent Gran

La gent gran serà protagonista a Reus del 8 al 12 d'abril. Amb motiu de la festa de la gent gran, la ciutat acollirà diverses activitats per donar valor a l'envelliment actiu. Entre elles destaquen la conferència a càrrec de l'exentrenador del Barça, Pere Valentí Mora, una exhibició de balls i el gran concert en homenatge a les persones grans.
Festa de la gent gran

Reus es prepara un any més per la festa de la gent gran que tindrà lloc del 8 al 12 d'abril. Unes jornades plenes d'activitats que volen abastar el màxim nombre de persones possible amb l'objectiu de posar en relleu l'envelliment actiu, cada vegada més present a la societat. La setmana s'inaugurarà amb la conferència de l'exporter i exentrenador del Barça, Pere Valentí Mora.

Durant la setmana, en diversos punts de la ciutat es faran exhibicions de ball, recitals de poesia, campionats de petanca i bitlles i caminades. La gran novetat d'enguany és el concert en homenatge a les persones més grans de la ciutat que per primer cop es farà al Teatre Fortuny.

Des de fa dos anys, la Festa de la gent gran manté el format de duració d'una setmana. Això comporta un nombre més elevat de participants i una major diversificació de les activitats, fet que el consistori valora positivament.