Back to top

Una subhasta virtual contra la violència masclista

Durant tot el mes de març, Comerç Solidari subhastarà virtualment les obres de la campanya 'aparadors contra la violència masclista'.

Comerç Solidari de Reus es reinventa una vegada més. Davant la impossibilitat de celebrar un acte final per a la campanya dels 'aparadors contra la violència masclista' engegada el 25 de novembre, l'entitat ha organitzat una subhasta virtual. 

Una obra per dia durant tot el març

Des de l'1 fins al 31 de març, Comerç Solidari subhastarà a través del seu Instagram una obra al dia dels diferents artistes que han col•laborat a la campanya dels aparadors. La subhasta començarà a les deu del matí i finalitzarà a les vuit del vespre. Només caldrà escriure el preu desitjat als comentaris i el mínim de sortida són 30 euros. A les vuit del vespre, qui hagi fet l'oferta més elevada, s'emportarà l'obra. 

Fundació Lligam Dona 

Els fons aniran íntegrament destinats a la Fundació Lligam Dona que ajuda a dones maltractades. De fet, amb la venda de postals de la campanya 'aparadors contra la violència masclista', ja han aconseguit recaptar un total de 2.000 euros. 

Paraules clau:

Notícies relacionades