Back to top

Una vintena d'infants sahrauís passen l'estiu al Camp de Tarragona

Com cada estiu l'associació Hammada convida a nens i nenes sahrauís a passar unes colònies al Camp de Tarragona. Més d'una vintena de nens i nenes ja han arribat al territori per a gaudir d'unes estades lluny de la dura realitat dels camps de refugiats on viuen.
Una vintena d'infants sahrauís passen l'estiu al Camp de Tarragona

Cambrils ha celebrat la festa de benvinguda dels 22 infants sahrauís que passaran aquest estiu al Camp de Tarragona en el marc del programa Vacances en Pau. L'objectiu d'aquestes estades és que aquesta canalla tingui l'oportunitat de conèixer la vida fora del desert del Sàhara i dels Camps de refugiats on viuen.

Aquestes colònies s'organitzen a través de l'associació Hammada, una entitat solidària creada per ajudar les famílies sahrauís del campament de refugiats de Tindouf, al desert del Sàhara i també donar suport a la seva lluita per la independència del Sàhara Occidental.

Festa de benvinguda per a la canalla sahrauís que passaràn l'estiu al Camp de Tarragona

Un cop aquí els infants també reben atenció mèdica adequada i un reforç de la seva alimentació amb una dieta equilibrada. D'aquesta manera també en contribueix a educar en els valors de la solidaritat i el compromís entre els nens i nenes catalans.
 

Notícies relacionades