Back to top

Unes 300 persones es mobilitzen a Reus per Pablo Hasél

Els manifestants han anat als jutjats i a la comissaria de la Policia Nacional. No hi ha hagut incidents remarcables.

Al voltant de 300 persones s'han mobilitzat aquest dissabte a la tarda a Reus per reclamar la llibertat del raper lleidatà Pablo Hasél. Els manifestants s'han concentrat a la plaça del Mercadal on s'ha pogut gaudir d'una actuació musical. A les 19.00 h la comitiva ha enfilat pel carrer de les Galanes i després del Roser fins als jutjats de Reus. Allà, dimarts han d'anar-hi a declarar tres encausats pels fets de la tardor del 2019, després de la sentència del primer d'octubre.

Als jutjats esperaven nou vehicles dels Mossos d'Esquadra, que protegien l'edifici. A la porta, s'hi han sentit crits contra la policia i a favor de la llibertat d'expressió.
 

Després, els manifestants han arribat fins a la comissaria de la Policia Nacional, on els esperava un fort desplegament policial. De fet, s'havien col·locat tanques per protegir l'edifici.

Els manifestants han arribat a trencar les proteccions i han avançat posicions davant la mirada impassible dels agents de la policia catalana. Més enllà d'escridassades no s'han viscut moments destacats de tensió. Finalment, la manifestació s'ha dissolt sense incidents remarcables, per bé que alguns manifestants han llençat bosses de brossa als agents.

Paraules clau:

Notícies relacionades