Back to top

Unificar la solidaritat i l'esport per una bona causa

Cambrils ho té tot a punt per la setena edició dels pedals "Non Stop". Una organització sense ànim de lucre que busca recaptar fons per la investigació contra el càncer infantil mitjançant l'activitat esportiva amb bicicletes estàtiques. Les inscripcions per la pedalada, que se celebra el dissabte 31 d'agost, ja s'han esgotat.
La regidora d'esports i Martin Pagliano

Unificar la solidaritat i l'esport és l'objectiu principal dels pedals "Non Stop". Fa set anys que s'organitza aquesta activitat esportiva que té com objectiu recaptar fons per la investigació contra el càncer infantil. Es tracta d'un esdeveniment de ciclisme organitzat per l'Associació Solidaria Pedals Non Stop amb la col·laboració de l'Ajuntament de Cambrils. Amb 500 bicicletes estàtiques en funcionament, aquest esdeveniment s'ha convertit en un dels més importants de tot el país.

Seran cinc hores consecutives en les que les persones apuntades podran gaudir d'una tarda plena d'esport i moviment en un ambient esportiu i solidari.

Aquesta setena edició, que tindrà lloc al Passeig de les Palmeres de Cambrils de cinc a deu de la nit, ja ha venut les 500 entrades que cobreixen l'aforament, superant per 150 inscripcions més que l'any passat. Tot i així, s'obrirà una llista d'espera per intentar substituir les possibles baixes d'última hora. Per tot aquell que vulgui col·laborar sense pedalar, s'ha obert una fila zero.