Back to top

Unió de Botiguers de Reus col·labora amb el projecte 'Parelles Artístiques'

Unió de Botiguers de Reus participa amb el Projecte de "Parelles Artístiques: experiències creatives per la salut mental" ajudant a convertir alguns aparadors de les seves botigues en un escenari a peu de carrer.
Unió de Botiguers de Reus col·labora amb el projecte 'Parelles Artístiques'

'Parelles Artístiques' consisteix en la creació i la posterior exposició d'unes obres realitzades per un artista amateur vinculat a recursos de salut mental i per un artista professional de les nostres comarques (Nuri Mariné, David Callau, Apellàniz, Sergi Margalef, Àlvar Calvet, Lola Molas, Marina Durany, Manuel Moranta, Rosa Gomis, Jordi Ulldemolins).

L'exposició és la presentació pública de les obres i la culminació del treball realitzat, però es valora sobretot el procés creatiu que viu cadascuna de les parelles. Enguany i gràcies a la Unió de Botiguers de Reus, les obres surten al carrer, als aparadors de les botigues, per arribar a més gent.

Les obres estan en venda i qui vulgui les pot adquirir. Els beneficis que s'emporten els artistes no són econòmics ja que ells cedeixen l'obra, sinó que guanyen l'experiència viscuda de la pròpia participació.

Les obres estaran exposades als aparadors de Centpeus Calçat infantil, Júlia perfumeries, Bóboli, La Creu Blanca, Dins, Tomàs Barberà, Pujol Vilà, Beana i Blau Aran, del 16 al 23 d'octubre de 2017.