Back to top

Unionistes contra els avis i àvies de Cambrils

Els Avis i Àvies de Cambrils per la Llibertat han viscut aquest matí una contramanifestació a la cantonada del carrer Gimbernat. Una desena d'unionistes s'han encarat als Avis i Àvies amb crits en contra la llibertat dels presos polítics i a favor de la unitat d'Espanya. La trobada però no ha comptat amb cap incident
remarcable.
grup d'unionistes manifestant-se a Cambrils

Com cada dimecres, els Avis i Àvies de Cambrils per la Llibertat s'han reunit a la plaça de la Vila per iniciar el seu recorregut habitual i reivindicar la llibertat dels presos polítics. Aquesta vegada, i davant la contra manifestació d'unionistes que ha convocat el grup La Resistència, els Avis i Àvies han comptat amb el suport d'un centenar de persones del Camp de Tarragona.

Després de reunir-se com és habitual i cantar l'Estaca, han avançat fins arribar a la cantonada del carrer Gimbernat on una desena d'unionistes han intercanviat càntics i consignes a favor de la unitat d'Espanya.

La marxa ha finalitzat altre cop a la plaça de la Vila sense cap incident remarcable. Allí el col·lectiu d'Avis i Àvies de Cambrils han cantat els Segadors i han donat instruccions sobre el manifest que demà llegiran a la presó d'en Mas d'Enric on es troba actualment la política Carme Forcadell.

 

 

 

 

Notícies relacionades