Back to top

Uns 400 nens i nenes participen en la 5a edició del #fandelseguici

Per 5è any consecutiu, els nens i nenes de Reus han tornat a demostrar que són uns autèntics fans del seguici en la Trobada d'Elements del Seguici fets per tu. Un esdeveniment organitzat per Canal Reus i amb la col·laboració de l'Ajuntament de Reus que ja s'ha consolidat com una activitat més dins la programació de les festes municipals.
Uns 400 nens i nenes participen en la 5a edició del #fandelseguici

Àligues, mulasses, gegants i molts altres elements del seguici fets amb cartró, paper, fusta o plàstic han omplert aquest diumenge la plaça del Mercadal en la 5a Trobada d'Elements del Seguici fets per tu. Una jornada que enguany ha comptat amb la participació d'uns 400 nens i nenes, els quals han exhibit, davant la pletòrica mirada dels més grans, les seves figures en una animada cercavila pels carrers de la ciutat. Abans de començar, però, han carregat les piles amb un tall de coca amb sucre del Forn Sistaré. 

Una de les novetats d'aquesta cinquena edició ha estat l'ampliació del recorregut. I és que el nombre de fans del seguici no para de créixer any rere any. Així doncs, enguany la rua ha passat pel carrer Major, el de les Peixateries Velles, el de l'Hospital, el de la Presó, el carrer de Santa Anna, el carrer d'Aleus i metge Fortuny fins a tornar al Mercadal, on s'han pogut endur una fotografia de record gràcies a la col·laboració de Fotoprix. Una cercavila que també ha comptat amb la millor de les bandes sonores, de la mà d'Aula de Sons i d'un conjunt de músics del col·legi Turó que han fet ballar a petits i a grans. I és que cal destacar, que els nens i les nenes de la ciutat no han estat els únics que han gaudit d'aquesta festa.

Un esdeveniment organitzat per Canal Reus i amb la col·laboració de l'Ajuntament de Reus que ja s'ha consolidat com una activitat més dins la programació de les festes municipals. I és els nens i nenes de Reus tenen clar que són uns autèntics fans del Seguici. 

Notícies relacionades