Back to top

Uns ocupes atemoreixen el veïnat d'un bloc de la plaça de l'Antic Velòdrom

Aquest dimecres una de les veïnes ha hagut de ser traslladada amb ambulància després de desmaiar-se. Els ocupes l'haurien amenaçat en diverses ocasions.

Els Mossos d'Esquadra s'han personat fins a cinc vegades en un bloc de la plaça de l'Antic Velòdrom de Reus. Des de diumenge, segons expliquen els veïns a Canal Reus, tres persones han ocupat un pis buit, propietat d'una entitat bancària. Des del primer moment, sempre segons els veïns, els han amenaçat i han protagonitzat diversos episodis de tensió. 

Amenaces a una veïna

Els agents de la policia autonòmica haurien identificat els tres individus, després que aquests no hagin pogut lliurar cap documentació que acrediti que tenen un contracte de lloguer a l'immoble. Ara els veïns preparen accions legals després que aquest mateix dimecres, i després d'un nou episodi d'amenaces, una de les inquilines del pis del costat del qual ha estat ocupat, s'hagi desmaiat

ambulància

La Guàrdia Urbana també s'ha personat en almenys una ocasió a la zona, davant les baralles i crits que, asseguren els veïns, es reiteren des d'aquest diumenge al bloc. 

Mossos d'Esquadra

Paraules clau:

Notícies relacionades