Back to top

USITAC critica que no s'obri la residència d'Horts de Miró

Critiquen que l'equipament, construit el 2012 i que havia d'obrir portes el 2017, segueix sense funcionar i apel·len al pròxim govern municipal que es constitueixi el dia 15 de juny que treballi per desencallar la situació.
USITAC critica que no s'obri la residència d'Horts de Miró

Fa més de set anys que la residència per a avis del barri d'Horts de Miró està enllestida. Des de fa un parell d'anys, l'edifici està equipat i des de fa més d'un any que hi treballen dues persones. Però d'usuaris, encara, cap ni un. El sindicat USITAC critica que una residència privada com Ballesol hagi estat capaç d'obrir portes abans que una de pública que està construida, equipada i amb personal treballant-hi.

USITAC considera que les converses que es duen a terme aquests dies per desencallar el futur govern de la ciutat han de tenir en compte la ciutadania, i que la residència és una necessitat social. Per això reclamen mà ferma al futur govern i compromís a la conselleria.

La culpa, del 155

L'actual govern municipal sempre ha assegurat que el retard en la posada en funcionament de la residència respon a qüestions burocràtiques derivades de l'aplicació de l'article 155. Un any després, però, aquests problemes administratius encara no s'han resolt.