El Valdagno es fa amb la primera plaça del Grup C

El Reus Deportiu ha perdut per 3 a 4 a pista del Valdagno i s’allunya a sis punts del liderat del seu grup de Lliga Europea, ja assegurat per l’equip italià. Aquesta ha estat la segona derrota consecutiva dels roig i negres en competició continental després de perdre el partit d’anada contra l’equip de la regió de Véneto. El Reus Deportiu ha perdut per 3 a 4 a pista del Valdagno.

El partit però ha començat bé pels visitants, ja que Jordi Adroher ha posat el 0 a 1 al minut 12 amb una bona jugada individual. El conjunt italià ha reaccionat ràpid, i al minut 14 ha empatat el xoc gràcies a un penal de Costa que Tataranni ha transformat amb un fort xut que no ha pogut aturar Roger Molina. Abans del descans, Joan Salvat ha fet l'1 a 2 a porta buida després d’un refús del porter Gnata a xut d’Adroher.

Resultat amb el que s’ha acabat la primera meitat. A la represa el Reus Deportiu ha sortit molt ofensiu i ha disposat de moltes ocasions. Tot i això, el Valdagno ha reaccionat mitjançant Tataranni, qui ha ha posat l'empat al marcador al minut 35 amb un gran revers que ha sorprès la defensa roig-i-negre. El Reus ha seguit insistint però els italians han aprofitat un penal d'Adroher per posar el 3 a 2 al marcador i posar-se per primer cop en tot el partit per davant.

D’aquesta manera, Tataranni al 38', ha definit amb molta sang freda i qualitat després que Molina li aturés la pena màxima. El mateix Adroher ha provocat un penal que Albert Casanovas ha transformat al minut 41. Amb el partit igualat i tot per decidir ha arribat la desena falta del Reus. Carlos Nicolia s'ha encarregat d'executar-la a un minut del final. Molina l'ha aturat, però el jugador argentí ha simulat una agressió del porter reusenc i l’àrbitre a xiulat penal.

Nicolia no ha desaprofitat l’ocasió i ha fet el 3 a 4 amb un fort xut, desfent així l’empat que per Domínguez era el resultat just.

El Valdagno s'assegura la primera plaça al grup C, mentre que el Reus Deportiu està empatat a punts amb l'Oliveirense a la segona plaça. El proper partit dels roig-i-negres a la Copa d'Europa serà el proper 8 de febrer a Alemanya davant el cuer del grup, l'Iserlohn.