Back to top

Un veí de Reus investigat per robar més de 400 quilos de garrofes

L'investigat havia recol·lectat les garrofes sense permís del propietari d'una finca de El Perelló.Aquest producte ha quintuplicat el seu valor en els últims anys.

Agents de la Guàrdia Civil han pres declaració en qualitat d'investigat a un veí de Reus, de nacionalitat marroquina i 58 anys d'edat, per la comissió d'un presumpte delicte de furt.

L'actuació va tenir lloc durant el cap de setmana, quan una patrulla prestava serveis orientats a la prevenció del contraban i els impostos especials en la N-340. Van interceptar un vehicle tipus monovolum, localitzant en l'espai de càrrega diversos sacs que contenien 420 quilos garrofes.

L'investigat havia recol·lectat les garrofes sense permís del propietari d'una finca de El Perelló. Es va procedir a la presa de declaració en qualitat d'investigat per la comissió d'un suposat delicte de furt.

Les diligències instruïdes en unió del producte intervingut van ser posats a la disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Tortosa.

A causa de la creixent preocupació per part d'agricultors i cooperatives agrícoles en aquesta mena de fets, la Guàrdia Civil en les seves actuacions de lluita contra el contraban, intensifica els controls de documentació relacionats amb l'origen justificat dels productes que es transporten.

Paraules clau:

Notícies relacionades