Back to top

Entre Veïns denuncia la degradació de Mas Pellicer

Membres del partit Entre Veïns han manifestat el malestar que es viu al Barri Mas Pellicer a causa de la degradació d'aquesta zona de la ciutat. Malgrat que la problemàtica i les queixes no són cap novetat, des de la formació asseguren que en els últims mesos la situació ha empitjorat.
Entre Veïns denuncia la degradació de Mas Pellicer

Els casos l'ocupació il·legal, l'incivisme o la venda de dogues segueixen sent una de les problemàtiques que els veïns del barri Mas Pellicer, Sant Josep Obrer i Mas Abelló segueixen posant sobre la taula, així com, diuen, la deixadesa d'empreses de serveis com Internet o el manteniment del subministrament elèctric.

Trobar solucions a aquesta situació és una reivindicació que els residents d'aquesta zona de la ciutat fa molt de temps porten fent, ara però ho fan també des de la formació municipalista Entre Veïns. En les seves reivindicacions s'hi sumen també altres aspectes que, asseguren, degraden el barri com greus problemes de neteja per falta de contenidors, o el mal estat dels barrancs i de Mas Bofarull.

Algunes d'aquestes mesures consisteixen en la reformulació del pla comunitari amb un paper actiu de les entitats del barri i la dedicació exclusiva d'un tècnic assignat per l'ajuntament que només es dediqui en aquest districte. També sol·liciten que les entitats que coneixen la realitat de la zona puguin formar part de la Taula d'Emergències que gestiona les ocupacions il·legals.

Des d'Entre Veïns no descarten la possibilitat d'emprendre accions legals contra l'Ajuntament de Reus si no es para atenció al seu malestar atenent que, segons asseguren, no s'estan prestant al barri serveis bàsics que són competència del consistori.

Notícies relacionades