Back to top

Veïns i comerciants del carrer del Vent demanen càmeres de seguretat

Els veïns i comerciants del carrer del Vent han demanat a l'Ajuntament la instal•lació de càmeres de seguretat en aquesta via. A causa de l'onada de robatoris que el barri de Carme està patint, els veïns també demanen més efectius policials patrullant per la zona. Els comerciants d'aquest carrer asseguren que se senten insegurs.
Veïns i comerciants del carrer del Vent demanen càmeres de seguretat

El carrer del vent ha sofert en menys de dues setmanes 5 robatoris en diversos establiments d'aquesta via. L'últim cas, aquest cap de setmana, quan van atracar el propietari d'un dels bars de la placeta de la Font Nova. Veïns i comerciants coincideixen que es respira sensació d'inseguretat en tot el barri, i volen solucions a un problema que segon diuen va en augment. És per això que han demanat a través d'una instància l'Ajuntament que es col•loquin càmeres de seguretat en aquest carrer.

Albert Català és propietari d'un establiment del carrer del Vent i explica que "Hi ha hagut poc temps 3 o 4 robatoris i aquest cap de setmana el noi del bar. Això és una constant i crea inseguretat".

Anna Egyl és dependenta d'un establiment del mateix carrer i afegeix que "últimament ens sentim desprotegits perquè aquest any ha estat brutal respecte els robatoris, i aquest últim mes encara més".

Per altra banda els veïns i comerciants també demanen més efectius policials als carrers d'aquesta zona. Un augment de seguretat que segons l'Associació Veïnal l'Harmonia del Carme ja hi és present des dels darrers dies però no volen que siguin agents que només patrullin per les festes nadalenques.

Josep Machado, president Associació Veïnal Barri del Carme explica que "Ara ja està patrullant la Guàrdia Urbana i els Mossos però això ha de ser tot l'any, no només per festes".

Des de l'associació veïnal no descarten mobilitzacions o inclús formar patrulles de veïns per vigilar el barri si es segueixen produint robatoris amb regularitat.

Notícies relacionades