Back to top

Vera Abogados, administrador concursal del CF Reus

El jutjat mercantil de Tarragona ha oficialitzat el concurs de creditors del club. Ha suspès les facultats de la concursada i ara dona dos mesos per lliurar un informe complert de la situació econòmica de l'entitat que podria acabar amb un pla de liquidació.
Vera Abogados, administrador concursal del Reus Deportiu

El jutjat mercantil de Tarragona ha nomenat Vera Abogados com a administrador concursal del Club de Futbol Reus Deportiu. El magistrat César Suárez ha admès la solicitud del club de declarar-se, de forma voluntària, en concurs de creditors i ha decidit suspendre totes les facultats de la Societat Anònima Esportiva. De fet, no poden exercir cap facultat administrativa ni disposar del patrimoni.

Segons l'auto emès pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, aquesta decisió s'ha pres perquè la societat ha estat adquirida recentment i deix la porta oberta pressumptes irregularitats en la compra del club. De fet, el que diu el document, és, literalment, que no existeix la possibilitat de fer-se un judici sobre la regularitats del procés ni les seves conseqüències.

El nou administrador concursal del club roig-i-negre ara té dos mesos per presentar un informe de la situació econòmica. Un document que ha de contemplar la comptabilitat, el llistat de creditors i que haurà d'anar acompanyat d'una avaluació de les propostes de conveni o d'un pla de liquidació del Reus Deportiu. 

La SAD del Reus, per la seva banda, té 20 dies per presentar al·legacions a la declaració del concurs.