Back to top

Vermuts Miró, els més guardonats als Premis Vinari 2019

Miró Rojo Fusión by Paco Pérez guanya per segona vegada com a Millor Vermut Innovador als Premis Vinari dels vermuts catalans 2019. Els bàrmans catalans trien el Miró Blanc com el Millor Vermut per a cocteleria.
Els vermuts guardonats

Miró Rojo Fusión s’ha coronat per segona vegada com el Millor Vermut en la categoria d’Altres Estils dels Premis Vinari dels vermuts catalans en l’edició 2019. Aquest vermut neix de la col·laboració amb el xef català Paco Pérez i, que a l’edició 2017, tot just un any i mig després de sortir al mercat, ja va aconseguir la medalla d’or en aquesta categoria i distingit com el millor vermut innovador pel jurat professional dels Premis Vinari format per sommeliers, enòlegs i prescriptors del món del vi i el vermut.

El Miró Rojo Fusión va sortir al mercat a l’estiu de 2015 i, actualment, es troba en distribució a les principals cadenes i establiments gourmet, a més de tots els restaurants del xef Paco Pérez, fins i tot, en la seva darrera obertura a Manchester, el restaurant “Tast”, on fa la màxima divulgació del producte català tradicional i el vermut hi té un ampli lloc a la carta de begudes i cocteleria. 

Miró Blanc, el millor vermut per a cocteleria

També en aquesta edició, el Miró Blanc ha guanyat una medalla de plata en la categoria de Vermuts Tradicionals Blancs i ha estat seleccionat pel Club del Barman de Catalunya com el Millor Vermut per a Cocteleria.

La referència Miró Blanc ha estat el vermut elegit pel Club del Bàrman de Catalunya com el millor vermut per a combinar. Josep M. Gotarda, el seu president, ha fet l’entrega del premi i n’ha destacat la seva versatilitat i l’equilibri entre els sabors dolç i amarg per elaborar combinats molt refrescants i amb tocs mediterranis.

En l’acte lliurament, Mariona Vilanova, bàrman de consolidada trajectòria del Nykter's Cocktail Bar de Girona, ha recreat un còctel especial per al vermut Miró Blanc que ha batejat amb el nom de “Nykte”, la deessa de la nit en la mitologia grega, pel color violeta tant atractiu que adopta aquest còctel amb la combinació de la ginebra i la llima.