Back to top

Vermuts Miró i Bravium Teatre s'uneixen per la cultura

Vermuts Miró i Bravium Teatre firmen un conveni per promoure la cultura a la ciutat.
Vermuts Miró i Bravium Teatre junts per la cultura

Vermuts Miró i Bravium Teatre han signat un conveni de col·laboració amb l'objectiu de realitzar conjuntament diversos projectes culturals durant aquest 2018. No és la primera vegada que Vermuts Miró aposta per la promoció cultural i artística a la ciutat. L'any passat l'empresa ja va participar com a mecenes de Reus Capital de la Cultura Catalana i també col·laboren en diferents actes relacionats amb la música, el teatre o la pintura. Des de Bravium Teatre veuen aquesta aliança com una grana col·laboració per dur a terme tot tipus d'espectacles per omplir de cultura la ciutat.

Ferran Figuerola, president de Bravium Teatre comenta que "avui aquestes dues entitats volem fusionar els nostres esforços en una aliança. Per aquest motiu formalitzem aquest conveni de col·laboració que contribuirà a Bravium a poder seguir amb projectes de futur i acollir noves iniciatives i propostes artístiques."

Per altra banda, Carles Prats, director general de Vermuts Miró explica que "Nosaltres això ho fem des del convenciment de què la cultura és educació, que l'educació ens fa persones i que el món és millor amb persones educades és un món millor i el nostre producte dins d'aquest context també se sent millor".