Back to top

Vermuts Miró i la Fundació Bara signen un conveni de col·laboració anual

Vermuts Miró i la Fundació Mossèn Frederic Bara i Cortiella han signat un conveni de col·laboració amb l'objectiu de realitzar conjuntament diversos projectes durant l'any 2018.
Vermuts Miró i la Fundació Bara signen un conveni de col·laboració anual

Les dues empreses ja han col·laborat en diverses ocasions. Al novembre presentaven un calendari solidari 2018, també amb el Reus Deportiu Hoquei on els diners recaptats anaven destinats íntegrament per a la Fundació. També la commemoració de les vuit corones continentals del Reus Deportiu d'hoquei va portar a Vermuts Miró a realitzar 'El Vermut Vuit Copes' amb un preu de 2 euros l'ampolleta que anaven destinats a la mateixa fundació.

"Per a nosaltres és tot un plaer poder poder formar part d'aquestes iniciatives de caire social i estar al costat d'una entitat que fa tant per als nens i nenes", afirmen des de Vermuts Miró.

Josep Maria Galofre, patró de la Fundació Mossèn Frederic Bara i Cortiella, ha manifestat el seu agraïment, que els permet continuar consolidant projectes gracies a les persones, empreses i entitats que aposten per ells i per la feina que fan.