Back to top

Veus reusenques a quatre mans

Set relats escrits a quatre mans. Aquesta és la nova publicació de les Reusenques de Lletres, que porta per títol 'Veus'. Un llibre on han participat 14 escriptores i on per primera vegada, les històries han nascut de la col•laboració de dues autores.
Veus reusenques a quatre mans

Relats femenins i reusencs sobre paper. Aquesta és l'essència de 'Veus', la darrera publicació de les Reusenques de Lletres presentada aquest dimecres al vespre al Casal de la Dona. 'Veus' està format per relats en primera persona que tenen algun tipus de vinculació amb Reus. A més, un dels reptes principals, és que cadascun dels textos ve signat per dues autores. "Vam buscar qui volia començar el relat i qui el volia acabar. Va ser sorprenent quan es van trobar la que l'havia iniciat i la que l'havia acabat", explica la coordinadora de Reusenques de Lletres, Fina Masdéu.

Set relats diferents amb temàtiques entorn de vides de dones, però amb trets en comú: cadascuna de les històries té una banda sonora concreta. "De rerefons havien d'estar inspirades en una cançó, que es va escollir a sorts a través d'un sorteig amb paperines", afegeix la coordinadora de Reusenques de Lletres, Victòria Rodrigo.   

Amb l'afany de sempre realçar la feina de les dones, el pròleg del llibre ha anat a càrrec de la professora de música Adelaida Amigó, i la portada és obra de la fotògrafa Cori Pedrola.

Paraules clau: