Back to top

Vi i cinema s'uneixen altre cop al Priorat pel Most 2019

Els assistents podran gaudir d'una desena de projeccions en set municipis de la comarca del 27 de novembre a l'1 de desembre.
most

Després de passar dues setmanes al Penedès, el Festival Most aterra al Priorat amb una desena de pel·lícules internacionals. Aquesta novena edició permet projectar films ja premiats, tots ells vinculats a la cultura del vi, la vinya i el cava.

Sessions gratuïtes

Totes les sessions són gratuïtes excepte la projecció de la pel·lícula guanyadora del Gran Premi del Jurat del Most Festival 2019 que tindrà lloc el dissabte 30 a Falset. El seu cost és de 5 euros.

Presentació oficial del MOST 2019

Web oficial del Festival Most 

Degustacions de la DO Montsant

Totes les sessions comptaran amb una degustació de vi de la DO Montsant que veu amb entusiasme i com una gran oportunitat aquest projecte que arriba per quart any consecutiu al Priorat. La gran convidada d'aquesta novena edició és Galícia. Per això, es projectarà una gran varietat de films gallecs.

cartell most

Més MOST

A banda de les projeccions, el Most conté altres activitats com el Most a les Escoles amb l'objectiu de compartir la cultura del vi als més joves i el tast de vins VRIAACC.

Paraules clau:

Notícies relacionades