Back to top

Vi, música i contes a la Biblioteca Xavier Amorós

La Biblioteca Xavier Amorós va acollir aquest dilluns a la tarda l'espectacle "Contes portàtils: concert literari a l'entorn dels contes breus de Pere Calders". Una jornada on es van maridar la literatura, la música i el vi de la DO Catalunya en homenatge a l'escriptor català.
Cicle Biblioteques amb DO

Els assitents al Cicle Biblioteques amb DO, van gaudir de l'espectacle a càrrec de la companyia Professors Substituïbles, "Contes portàtils: concert literari a l'entorn dels contes breus de Pere Calders", amb una copa de vi, cortesia de la Denominació d'Origen Catalunya dins la programació d'estiu de les Biblioteques Municipals. A la funció, s'hi van llegir una selecció de relats de l'escriptor en els quals no hi va faltar la ironia i l'absurd que s'entrellaçaven amb la música més diversa.

Aquest, és un dels actes consolidats del programa d'estiu de les Biblioteques Municipals que tenen lloc els mesos de juny, juliol i agost. Els reusencs però, també podran gaudir d'altres jornades com la "Biblioteca Chill Out" on els protagonistes són els músics del territori o "El Joc de Lectura de l'estiu", destinat als més petits.

El nou regidor de Cultura, Daniel Recasens, va ser l'encarregat de donar la benvinguda als assistents de l'acte.