Back to top

Un viatge en el temps amb el Casal Joan Rebull

És estiu i els casals ja s'omplen de gom a gom amb nens i nenes disposats a jugar i passar-s'ho bé. A l'escola Joan Rebull no són una excepció. Jocs d'aigua, activitats de coneixença o excursions al parc Sant Jordi són només algunes de les activitats que es proposen al casal "Viatjarem en el temps".
Casal Joan Rebull. Viatjarem en el temps

Sol, platja i piscina. Aquests són els ingredients que per alguns conformen un estiu perfecte. Per als més petits, en canvi, la cosa canvia. Els hi agrada córrer, els jocs i les activitats. Al Casal Joan Rebull ja s'ho passen bé amb les propostes lúdiques, esportives i culturals, totes elles emmarcades en fil conductor d'un viatge apassionant en el temps per a gaudir d'altres èpoques. Aquesta setmana, els infants s'han teletransportat a l'antic Egipte i han esculpit piràmides i desxifrat jeroglífics.

La Núria Puig, una de les alumnes del Casal ha explicat que "he fet una piràmide i l'he decorat amb lletres de l'antic Egipte i també he fet mòmies". L'Eudald Alberich ha dit que "la setmana passada vam fer una excursió a un museu de la Festa Major i també vam anar al parc Sant Jordi i a la piscina". El Macià Guirro ha explicat que "ahir va venir un robot que s'havia d'arreglar".

Els infants ja han anat d'excursió a la Boca de la Mina, al Mas Miarnau o han anat a nedar a la piscina. L'objectiu del casal: educar en el lleure, que els alumnes aprenguin a conviure, a compartir i, sobretot, que acabin l'experiència amb un record inoblidable.

La Coordinadora dels Casals d'estiu Capicua, Lídia Rull, ha especificat que "fem des d'excursions fins a anar a la piscina del Reus Deportiu. També anem d'excursió al Parc Sant Jordi, al Mas Miarnau, a la Boca de la Mina, fem jocs d'aigua al pati i jocs de coneixença".

Ara per ara, el casal gaudeix de la seva màxima afluència, amb més de 80 infants. Les activitats es duran a terme fins el 27 de juliol i tornaran a engegar del 3 al 7 de setembre.

Paraules clau: